Gæstebog

Side: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14]

Den 17. Feb. 2008 - 20:29:51 skrev Ulla Trolle

Kære Fiskersamler !

Jeg har en gang holdt ferie på øen Sild og jeg er overbevist om, at jeg her har set Fiskeren i hel figur, det vil sige hugget ud i sandsten eller måske bygget op i gips. Jeg husker desværre ikke helt tydeligt hvilket materiale kunstværket af Fiskeren var baseret på.

Jeg husker, at jeg var meget imponeret af kunstværket. Men sjovt nok fokuserer man mest på hans ansigtstræk og ikke hans ellers meget seje og stærke krop. Det er vel også ansigtstrækket, der har fascineret og tiltrukket de fleste kunstmalere.

Det er først nu hvor jeg ser din hjemmeside, at jeg kommer til at tænke på mit besøg på øen Sild og at jeg der så Fiskeren i hel figur. Hvis du ikke selv har set ham i hel figur, så kan jeg oplyse, at figuren helt står mål med hans seje ansigt.

Jeg har senere igen besøgt øen, men denne gang var Fiskerskulpturen væk. Mon ikke den er blevet placeret på et eller andet kunstmuseum.

Hilsen

Ulla Trolle

Den 13. Feb. 2008 - 22:50:48 skrev Erik Rasmussen

Hej Gunnar!

Du kunne da næsten godt kalde dig selv for drømmetyder. Du har nemlig helt ret i,
at der hang en Fisker i mit barndomshjem. Det var oven i købet malet af "E. Konda", som var spået en stor karriere inden for maritim kunst. Jeg er dog ikke stødt på navnet
siden. Havde jeg bare haft det maleri i dag, ville jeg donere det til Fiskersamleren.

Men tilbage til drømmen.

Jeg har altid set Fiskeren som en form for helt. Derfor tror jeg du har ret i, at Fiskerens ansigt af og til vil erstatte karakterer, der udfører
imponerende handlinger. Det er nok ikke utænkeligt, at jeg en nat i en drøm vil
forestille mig Fiskerens ansigt på en dygtig fodboldspiller, der laver et flot mål.
Eller på en ballonskipper der efter at være løbet tør for gas lykkes med en perfekt
nødlanding.
Jeg vil tage kontakt til en drømmetyder. Hvis jeg får en spændende forklaring vender
jeg tilbage til denne gæstebog.

Hilsen

Erik
Den 13. Feb. 2008 - 21:35:33 skrev Gunnar Lindstrøm

Hej Erik

Jeg vil gætte på at der har hængt et billede af fiskeren i dit barndomshjem. Du har i din drøm opbygget en dramatisk skibsscene, hvor katastrofen lurer lige bag næste bølge eller rettere næste isbjerg og hvor der er behov for aktion fra en ægte helt.

Ubevidst har du - på baggrund af billedet af fiskeren i dit barndomshjem – placeret Fiskeren som den heltemodige kaptajn i din drøm. Det er vel ikke så usædvanligt at man i drømme anvender kendte billeder, især når det er et billede så markant som Fiskeren.

Jeg tror dog at en drømmetyder vil kunne få væsentlig mere ud af din drøm. Der er garanteret en side eller en del af din personlighed – som ønsker at få overtaget og tillade dig at springe ud af det daglige trummerum og blive den heltemodige kaptajn, der redder skibet og hele besætningen.

Hilsen

Gunnar Lindstrøm

Den 07. Feb. 2008 - 22:47:42 skrev Erik Rasmussen

Hej!

Jeg drømte forleden, at jeg var med på Titanics jomfrurejse i 1912. Som bekendt endte rejsen jo med, at skibet stødte på et isbjerg og sank. I min drøm sank skibet ikke men blev manøvreret udenom isbjerget i tide. Drømmen sluttede med at jeg fik hilst på kaptajnen, der viste sig at være ingen ringere end Fiskeren. Det er tankevækkende. Men det er også en faktor der forklarer, at det lykkedes at styre udenom. Jeg tror nemlig, at Fiskeren var en fremragende kaptajn. Dog var det jo en anden type fartøj han var kaptajn på.

Hilsen

Erik
Den 29. Dec. 2007 - 14:12:30 skrev Fiskersamleren

Hej Maria!

Tak for ros. Det er især rart at høre, at du er glad for Hyldestlisten. Det var lidt af en satsning at starte den funktion op. Men det har vist sig at der er brugere, der gerne vil hjælpe med at udvide samlingen. At hylde dem for deres indsats synes jeg de fortjener.
At sige projektet med gipsfiskeren næsten ikke kan gå galt kalder jeg optimistisk. Men jeg vil gøre mit bedste.

Selv tak for en hyggelig julefrokost.

Den 28. Dec. 2007 - 22:09:58 skrev Maria

Fantastisk flot hjemmeside, jeg er specielt vild med "hyldestlisten", genialt!
Jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå med gipsen, det kan næsten ikke gå galt!

Tak for en hyggelig julefrokost :o)
Den 28. Dec. 2007 - 12:17:20 skrev Fiskersamleren

Hej Henri og Anja!

Tak for de pæne ord om hjemmesiden. Har i tænkt jer ofte at besøge www.axel.brygge.dk anbefaler jeg, at i gør den til startside. Dette kan gøres ved hjælp af funktionen "Gør til startside", der befinder sig på forsiden af www.axel.brygge.dk.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 27. Dec. 2007 - 18:16:47 skrev Henri og Anja Povlsen

Kære fiskesamler.

God hjemmeside og spændende historier :)


Den 23. Dec. 2007 - 02:12:49 skrev Fiskersamleren

Jeg ønsker alle jer brugere en glædelig jul og et godt nytår!

Det har været et fantastisk år på www.axel.brygge.dk. Mange nye Fiskere er kommet hjem til samlingen i år 2007, og der har været en spændende dialog i gæstebogen, hvor der er blevet stillet spørgsmål og givet svar på interessante forhold omkring Fiskeren. Lad os håbe 2008 bliver året, hvor vi finder de endegyldige svar på Fisker-mysteriet.

På gensyn i det nye år!

Med venlig hilsen

Fiskersamleren

Den 19. Dec. 2007 - 01:03:59 skrev Fiskersamleren

Hej Ralph!

Det lyder så enkelt. Men du kan tro, jeg har ledt efter svaret mange steder. Jeg har forhørt mig på Skagens museum, i auktionshuse, spurgt kunstkendere osv. Alle kender Fiskeren men ingen kender kunstneren. Turen til vestkysten er jo også en oplevelsestur, hvor jeg måske kan finde nye fiskere og få frisk vind i ansigtet. Når jeg står og spejder ud over havet, føler jeg mig tit som Fiskeren.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 18. Dec. 2007 - 23:32:49 skrev Ralph Pittelkow

Hello dear !

Hvem har malet originalen ? Det spørgsmål er blevet stillet flere gange på denne ellers flot opsatte hjemmeside. Men helt ærligt, hvor vanskeligt kan det være. Hvis maleriet er så kendt som antydet, så må der da være et museum eller en kunstkender, der har svaret. Så mit forslag er ret enkelt, spørg dog de personer, der til dagligt arbejder med kunst. Det er da nemmere end at rejse land og rige rundt – især hvis du overvejer at køre rundt på den altid blæsende Vestkyst.

Med venlig hilsen

Ralph

Den 18. Dec. 2007 - 21:24:38 skrev Fiskersamleren

Hej Lone!

Glædelig jul og godt nytår til dig også og tak for din ros af min samling. Det luner meget i en kold tid. Jeg tror du har fuldstændig ret i, at der måske kan findes vigtige spor langs Vestkysten, der kan føre til løsning af Fisker-mysteriet.
Jeg kan fortælle, at jeg faktisk planlægger en tur til det vestjyske til sommer. En rute der skal planlægges grundigt, så jeg ikke misser nogle vigtige spor. Det er jo heller ikke utænkeligt, at det er muligt at finde flere Fiskere på min tur, der kan bringes hjem til samlingen.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren