Gæstebog

Side: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13]

Den 28. Dec. 2007 - 12:17:20 skrev Fiskersamleren

Hej Henri og Anja!

Tak for de pæne ord om hjemmesiden. Har i tænkt jer ofte at besøge www.axel.brygge.dk anbefaler jeg, at i gør den til startside. Dette kan gøres ved hjælp af funktionen "Gør til startside", der befinder sig på forsiden af www.axel.brygge.dk.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 27. Dec. 2007 - 18:16:47 skrev Henri og Anja Povlsen

Kære fiskesamler.

God hjemmeside og spændende historier :)


Den 23. Dec. 2007 - 02:12:49 skrev Fiskersamleren

Jeg ønsker alle jer brugere en glædelig jul og et godt nytår!

Det har været et fantastisk år på www.axel.brygge.dk. Mange nye Fiskere er kommet hjem til samlingen i år 2007, og der har været en spændende dialog i gæstebogen, hvor der er blevet stillet spørgsmål og givet svar på interessante forhold omkring Fiskeren. Lad os håbe 2008 bliver året, hvor vi finder de endegyldige svar på Fisker-mysteriet.

På gensyn i det nye år!

Med venlig hilsen

Fiskersamleren

Den 19. Dec. 2007 - 01:03:59 skrev Fiskersamleren

Hej Ralph!

Det lyder så enkelt. Men du kan tro, jeg har ledt efter svaret mange steder. Jeg har forhørt mig på Skagens museum, i auktionshuse, spurgt kunstkendere osv. Alle kender Fiskeren men ingen kender kunstneren. Turen til vestkysten er jo også en oplevelsestur, hvor jeg måske kan finde nye fiskere og få frisk vind i ansigtet. Når jeg står og spejder ud over havet, føler jeg mig tit som Fiskeren.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 18. Dec. 2007 - 23:32:49 skrev Ralph Pittelkow

Hello dear !

Hvem har malet originalen ? Det spørgsmål er blevet stillet flere gange på denne ellers flot opsatte hjemmeside. Men helt ærligt, hvor vanskeligt kan det være. Hvis maleriet er så kendt som antydet, så må der da være et museum eller en kunstkender, der har svaret. Så mit forslag er ret enkelt, spørg dog de personer, der til dagligt arbejder med kunst. Det er da nemmere end at rejse land og rige rundt – især hvis du overvejer at køre rundt på den altid blæsende Vestkyst.

Med venlig hilsen

Ralph

Den 18. Dec. 2007 - 21:24:38 skrev Fiskersamleren

Hej Lone!

Glædelig jul og godt nytår til dig også og tak for din ros af min samling. Det luner meget i en kold tid. Jeg tror du har fuldstændig ret i, at der måske kan findes vigtige spor langs Vestkysten, der kan føre til løsning af Fisker-mysteriet.
Jeg kan fortælle, at jeg faktisk planlægger en tur til det vestjyske til sommer. En rute der skal planlægges grundigt, så jeg ikke misser nogle vigtige spor. Det er jo heller ikke utænkeligt, at det er muligt at finde flere Fiskere på min tur, der kan bringes hjem til samlingen.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 18. Dec. 2007 - 20:27:54 skrev Lone Sehusene

Kære fiskersamler

Du ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Gid du må få suppleret din fine samling i det kommende år med nogle pragteksemplarer af Skagenfiskeren. Jeg vil også ønske for dig at mysteriet omkring hvem, der har malet originalen, vil blive opklaret i år 2008.

Jeg tror selv personligt at løsningen på gåden skal findes omkring sommerpensionaterne langs vestkysten, hvor adskillige kunstmalere har tilbragt sommerferierne. Det er jo ikke kun Skagen, der har tiltrukket kunstmalere. Et er givet det er en meget dygtig kunstner, der skal findes.

Den 10. Dec. 2007 - 13:59:37 skrev Fiskersamleren

Hej Ivan!

Ja det barske ydre som jo skyldes en veltrænet krop og et bestemt og koncentreret blik bliver nok omsat til en mere afslappet karakter, når han futter rundt i stuen derhjemme iført pyjamas og tøfler/sutter. En rigtig hyggeonkel der kommer med lakridspiber til børnebørnene.
Den 07. Dec. 2007 - 22:38:13 skrev Ivan Zwicky

Kære Fiskersamler.

Jeg havde ikke til hensigt på nogen måde at nedvurdere eller vise manglende respekt for Fiskeren. Det var blot for at gøre opmærksom på at der bag det lidt barske ydre hos Fiskeren findes en blød og hengiven mand, især overfor børn. Jeg kan sagtens forestille mig denne stolte Fisker sidde med sine ru og barkede hænder og blidt og nænsomt lege med sine børnebørn. Og mon ikke han også har spillet julemand og kommet ind i stuen med rød nissehue og med gaver i sæk til børnene. Det var blot denne vision jeg kort beskrev.

Den 04. Dec. 2007 - 23:43:05 skrev Fiskersamleren

Jeg synes da det er i orden, at man hænger en nissehue på den Fisker man har hængende i sin stue her i højtiden. Men at male en Fisker med nissehue er jo både respektløst og rent praktisk en dårlig ide. En nissehue er jo ikke vandtæt som en sydvest.
Den 04. Dec. 2007 - 21:52:02 skrev Ivan Zwicky

Hvorfor er der aldrig nogen der har malet denne prægtige fisker med en rød nissehue. Jeg tror det ville have klædt ham og tænk lige på hvordan det ville have virket som juleudsmykning i stuen.
Den 29. Nov. 2007 - 22:48:53 skrev Fiskersamleren

Hej Mou

Tak for din ros. Jeg bliver dybt rørt. Det er dejligt når mit store arbejde med at udvide samlingen også kan glæde andre. Jeg tror en Fisker vil være en herlig gave til din far. Hvis du søger aktivt, skal du nok få held til at finde en reproduktion eller måske et ægte maleri på et tidspunkt. Jeg fornemmer faktisk, at der kommer til at ligge en del Fiskere under juletræet i mange danske hjem i år. Det lader til at være blevet et hit som gaveide. Mou du har helt ret i, at jeg ikke har i sinde at sælge samlingen nogensinde. En stor del af samlingen ligger i flyttekasser under skarp bevogtning. Min drøm er en dag at få plads til at åbne et rigtigt galleri og ikke som nu kun et web-galleri. Jeg vil gerne have, at så mange mennesker som muligt får lejlighed til at opleve mine Fisker-kunstskatte.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren