Gæstebog

Side: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14]

Den 11. Apr. 2009 - 03:12:36 skrev Norsk dame

Hvor mye koster en sånn fisker som regel?
Jeg skal begynne å se etter dem på "garage sale".
;o)
Bor i USA. Har forresten et lignende maleri hengende på veggen min; en koselig gammel gubbe med pipe, men han er nok mere en gammel bestefar som sitter innendørs, enn en fisker...hehe
Den 28. Mar. 2009 - 17:39:48 skrev Fiskersamleren

Hej Jesper!

Jeg skal nok huske dig. Tak for din interesse og indlæg her i gæstebogen. Der er desværre andre, der har taget støvsugeren. Der er nemlig mange andre, der også fisker efter Fiskere.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 28. Mar. 2009 - 17:23:34 skrev Jesper

Hej igen
Jeg ville bare lige sige tak for dit svar.
Jeg håber ikke at du støvsuger hele markedet ;-)
Fortsat go' weekend
Jesper
ps hvis du en dag for lyst til at sælge en fisker. må du meget gerne skrive til mig på jespertarnoe@hotmail.com
Den 28. Mar. 2009 - 10:54:40 skrev Fiskersamleren

Hej Jesper!

Jeg har desværre ingen Fiskere til salg. Jeg forstår jo mere end nogen anden din lyst til at erhverve dig en Fisker. Det er unik kunst, der ser godt ud på væggen i enhver stue.

Jeg kan kun opfordre dig til at kigge efter dem på diverse markeder og kunstauktioner. Der er rift om dem. Men af og til kan man være heldig.

Broderierne er sjove, som du nævner. Men jeg synes også, at de er utrolig flotte. Man skal virkelig være en mester i stramaj, hvis man skal lykkes med en flot broderet Fisker.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 27. Mar. 2009 - 15:50:08 skrev Jesper


Hej Fiskersamler
Jeg er interesseret i at købe en "Fisker"
Har du nogen til salg eller ved du hvor jeg kan finde et. Jeg synes også at broderierne er sjove. Ved du hvor jeg kan finde dem ?
Go' weekend

Mvh Jesper

Den 10. Feb. 2009 - 16:30:26 skrev Fiskersamleren

Hej Tom!

Jeg kan ikke umiddelbart give et bud på, hvornår den første Fisker er malet. Men da originalen er malet af Harry Haerendel (1896-1991), kan man da gætte sig til, hvornår den tidligst kan være malet. Fiskeren var især populær på de danske vægge i 50´erne og 60´erne. Jeg har et årstal på et maleri som kan ses i min samling. Det er malet i 1958 af den store HS Bysted (ses under "mine fiskere"). Men den første er måske malet årtier før. Dog gætter jeg på, at det originale først har måtte opnå klassiker og kultstatus inden kunstnere begyndte at genskabe det med egen streg.

Mvh

Fiskersamleren
Den 09. Feb. 2009 - 07:53:08 skrev tom

hej fiskersamler.

Har du nogen ide om hvor langt vi skal tilbage i tiden for at finde de første malerier af fiskeren?
Den 27. Jan. 2009 - 14:55:54 skrev Henning Hjelm

Hej samler!

Det er altså et sjovt fiskerspil du har fået lavet på siden. Jeg bliver lidt gnaven og slår i bordet når jeg ikke kan samle fiskeren. Men det er sjovt, pg jeg bliver glad når det lykkes.

Mvh

Henning
Den 25. Jan. 2009 - 20:14:07 skrev Fiskersamleren

Hej Linda Gil!

Først og fremmest tusind tak for din ros. Det varmer virkelig. Det er herligt at vide, når en bruger har haft en god stund på hjemmesiden.
Tak for kigget på din hjemmeside www.lindagil.dk. Jeg skal ellers love for, du er født med noget af et kunstnergen. Det er utrolig flotte og kreativt udførte kunstværker. Morsomme og professionelle.

Jeg får næsten tårer i øjnene, når du skriver om en karikatur af Fiskeren. Som du selv nævner, er det i hvert fald ikke noget jeg har. Men neeej, hvor kunne det være et hit at have i samlingen.
Så skulle du nogensinde få tid og lyst til at bidrage med sådan en, må du endelig skrive til mig.

Endnu engang, tak for ros.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 23. Jan. 2009 - 02:41:04 skrev Linda Gil

Jamen jeg er både flad af grin og begejstring over at have fundet frem til din hjemmeside. Jeg har ikke set noget mere originalt, siden Suste Bonnen for mange år siden lavede en hyldest til Kronhjorten- et andet af vores nationalklenodier. Hun havde så frisket lidt op med pandaer i skoven, hvor du har valgt en anden vinkel. Jeg har hygget mig så meget med din ide, at det er lige før, jeg ku' finde på at bidrage med noget, du ihvertald ikke har: En KARIKATUR af manden!...Det må komme en dag, hvor jeg får tid- du kan jo altid kigge ind under De Splittergale Tegnere® hos www.lindagil.dk for at se, hvor det ku' ende.... Jeg håber, du får samlet rigtig mange fiskere fremover!

Stor hilsen, Linda Gil, tegner

Den 17. Sep. 2008 - 15:52:39 skrev Fiskersamleren

Hej Charlotte!

Jeg vil med glæde se dit maleri. Jeg har sendt dig en mail.

Mvh
Fiskersamleren
Den 17. Sep. 2008 - 13:50:44 skrev Charlotte Dandanell

Hej

Jeg har også et af de flotte maleri, jeg kan evt sende en mail til dig så du kan se det?

VH

Charlotte