Gæstebog

Side: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13]

Den 10. Dec. 2010 - 17:25:54 skrev Bent hansen

Hej Fiskesamler
Har en tegning hvor der står originaltegning til forstadie Hollandsk fisker i venstre side.højre side signatur tysk navn og 1924 send mig din email og jeg sender et billede
venlig hilsen bent
Den 27. Oct. 2010 - 22:31:40 skrev Morten McCandless

Jeg søger selv et fisker maleri, ved du hvor man kan købe et?

-hvis du vil, så kan du svare i en mail til mig. Min mailadresse er : MCArla-2004@hotmail.com

Mvh. Morten
Den 05. Sep. 2010 - 15:50:59 skrev Lasse

Hej Fisksamleren...

Jeg har en fisker, og har et par spørgsmål.... gider du mail til mig?

Lasse_granvig@hotmail.com
Den 02. Jul. 2010 - 10:17:13 skrev Erik Adelfred

Så vidt jeg har forstået er fiskeren et portræt af Theodorus "Dorus" Rijkers. Der kan findes oplysninger her:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dorus_Rijkers

Den 15. May. 2010 - 00:55:51 skrev Donald

Og forresten, i Norge mener de Fiskeren er norsk. Stemmer det med din research? http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/kultur_nrk_ostfold/1.346336
Den 15. May. 2010 - 00:51:06 skrev Donald

Jeg hadde i ungdommen et lignende prosjekt gående, men måtte dessverre gi meg når jeg flyttet for å studere og fikk meg kjæreste (som liker abstrakt kunst). Nå har jeg ett hengende hjemme på eget soverom, ett hjemme hos foreldrene mine, ett er donert til min bror og tre til andre venner. Det er mange fiskere å finne rundt omkring i Norge!
Den 25. Nov. 2009 - 23:59:57 skrev Rachel

FISKEREN SYDVEST OG PIBE... Kære folkens!

Jeg ikke kun beundre, facineres ved, og elsker dette kunstværk. Jeg bruger nat og dag, i min cabriole´ på at anskaffe ny viden, om denne herre med det så uforglemmelige udtryk! Et ansigt der udtrykker, hvad man nu føler for, på øjeblikket hvor ens øjne, kærtegnes af blide toner af havets blå. Fiskeren!
Men folkens, for at dele noget af min kærlighed med jer, skal alt på det rene. ( Skagens musseum, især )
Fiskeren, også kaldet der Alte Seebär, skulle angiventlig være så meget mere, end bare fisker. Nemlig ikke mindre end, en hollandsk søredningsmand ved navn, Dorus Ijkers. Malet af den tyske kunstner, ja ganske rigtigt, Harry Haerendel.
Lidt facts, som lige syntes at skulle, sættes på plads på en fan side i af denne kaliber! Flot iøvrigt, tilnærmelsesvis misundelsesværdig...
Men foruden at opsøge viden om der Alte Seebär, samle på samme ansigts kunst, er jeg også kun menneske. Derfor beder jeg så inderligt om mulighed, for jeg selv og en ligelides inkaneret fan, at komme til at bærer, t-shirten som repræsentere Fiskeren. Jeg vil sætte en ære, endnu ukendt for folket, i at degradere mig selv, til omvandrende reklame sølje. For som nævnt på siden, et unik stykke kunst, som kun via denne side, synes inden for rækkevide. Tanken alene, om ikke at eje noget så specielt, unikt, tjaa almost et unikum, gør mig bedrøvet.... Håber at Fiskersamleren, vil se på min ansøning med alvor.


Den 15. Aug. 2009 - 23:24:23 skrev Fiskersamleren

Hej Arne!

Tak for dit indlæg og dit tilbud om en radering. Men den synes jeg, du selv skal beholde. Den vil give dig mere glæde, end du måske selv går og tror. Men jeg ville blive utrolig glad for at se et billede af din Fisker-tatovering, hvis/når du har fået den lavet. Så kan man da ikke få en tatovering, der giver mere mening at bære. Den skal du nok blive glad for.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 15. Aug. 2009 - 23:18:02 skrev Fiskersamleren

Hej Henrik!

Tak for dit rørende indlæg. Godt at høre der er fuld knald på dig igen. Jeg synes jo det kunne være spændende at vide, hvad der skete med den samling du nåede at få opbygget.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 19. Jul. 2009 - 22:20:54 skrev arne

hej Fischerkönig,
fandt din side efter at have ledt efter en fisker der skal pynte min arm som tätovering...har self en som radering som jeg köbte paa genneren(genbrug) er fandme glad for den. hvis du en önsker en kopie maa du gerne faa en.
jeg bor i flensborg....fiskeren er et unikt stykke dansk kultur. kitsch er der nogen der paastaar men det er det ikke.......fiskeren er et kanoneret stykke kulturarv med den tyske hjort ved skovsöen og burde hänge over hver sofa istedet for monets kirsebär over broen....
fin side
Den 27. Jun. 2009 - 15:21:42 skrev Henrik

Hej fiskersamler.

Jeg fandt lige din hjemmeside, hvilket giver mig anledning til følgende kommentar.
Jeg havde selv samme hobby engang, og drog land og rige rundt på div kræmmermarkeder og oparbejdede en samling.
Desværre mistede jeg min bedre halvdel, som knuste mig af sorg, og dermed tabte jeg interessen for fiskeren. Det flere år siden nu, så du skal ikke skrive det er en trist historie. Har et godt liv i dag.
Men når jeg ser din samling vækker det gode minder om tiden hvor jeg mødte mange kræmmere, og der kom vidst osse et enkelt barn på gule plader ud af det, hvis du forstår.

Fortsat god samlelyst
Den 16. Jun. 2009 - 22:15:55 skrev Fiskersamleren

Hej Stefan! Tak for dit indlæg. Det er rart, når nogen prøver at belyse sagen. Den originale Fisker er ikke en Ancher eller andre af Skagensmalerne. Det er Skagens Museum naturligvis også klar over. Medarbejderne på Skagens Museum og jeg er enige om, at kunstneren med allerstørste sandsynlighed er Harry Haerendel. Det vi prøver er at søge og samle beviserne.

Når du skriver Paul Ancher; er det så Michael Ancher du mener? Ret mig endelig hvis jeg tager fejl, og det virkelig er Poul Ancher du mener.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren