Gæstebog

Side: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14]

Den 27. Jul. 2007 - 00:51:21 skrev Ebbe Danielsen

Hej samler! Jeg tager tit en tur på stranden og har altid en spand og min lille skovl med. Hvis vejret en dag var til det, ville du så have interesse i at jeg byggede en fisker som sandskulptur og tog et billede af det? Det kunne jeg så sende til dig med elektronisk post fra min hjemmecomputer. Hilsen Ebbe
Den 30. Jun. 2007 - 00:26:57 skrev Arne Pedersen

Hej fiskersamler! Du har faktisk reddet mig ud af en ”mindre” krise. Min kone har haft et kedeligt og grimt billede liggende som tapet på computeren og er blevet vred på mig, når jeg har ændret det. Men i dag hører jeg ikke noget vrøvl. Jeg har indsat en af dine fiskerbaggrunde på computeren, og min kone er meget tilfreds. Faktisk har jeg taget hende i bare at sidde og beundre skærmbilledet i stedet for at få ordnet de ting, der var grunden til at hun satte sig ved computeren. Sidst vil jeg lige nævne, at jeg faktisk selv er samler. Jeg samler på grankogler. Nu har jeg samlet i mange år, og jeg kan godt fortælle dig: der er ikke 2 kogler der er ens, selvom man skulle tro det. Jeg gør det at jeg nummererer koglerne, så jeg altid kan finde den rette frem når interesserede får øje på en flot en i mit fotoalbum. Held og lykke med udvidelsen af samlingen.
Den 23. Jun. 2007 - 16:11:29 skrev Boghandleren

Jeg har selv en stor samling af skakbrikker og jeg har tit fået spørgsmålet : ”Hvorfor samler du på skakbrikker – de er jo ens, et tårn er et tårn og en bonde er en bonde” Men jeg må så forklare dem om alle de nuancer og variationer, der findes. Skakbrikker er aldrig ens, medmindre de er fabriksfremstillet. Gudskelov findes der et utal håndfremstillede skakbrikker, der giver enhver samler en meget stor glæde. Jeg må ofte skælde folk ud, når de gramser på mine udstillede skakbrikker. Ofte forstår folk ikke at vise disse kunstværker den fornødne respekt. Jeg har på fornemmelsen, at det er de samme følelser du har overfor dine kunstværker af fiskeren. Derfor er denne hjemmeside fantastisk. Her kan man vise sine kunstværker og alligevel er publikum i en afstand fra kunstværkerne, der sikrer dem mod overgramsning.
Den 15. Jun. 2007 - 18:33:08 skrev Kaj Buks

Hej kunstsamler! I begyndelsen havde jeg bare føjet din hjemmeside til foretrukne.Det indså jeg var unødvendigt for jeg gjorde den hurtigt til min startside. Fiskeren er et flot motiv og sikke alle jer brugere ved meget om maleriet.Jeg suger viden til mig. En topdollar hjemmeside. Mojn mojn, fra Kaj
Den 08. Jun. 2007 - 23:07:49 skrev Niels Kristian Iversen

Du har ret Palle. Om man "kun" har en reproduktion hængende er jo ligegyldigt. Maleriet har jo også den egenskab, at det passer i alle hjem uanset hvilken stil der føres. Et moderne hjem som taget ud af "Bo Bedre-magasinet" er jo også en perfekt kulisse for et fiskermaleri. Omvendt er et hjem hvor der føres en stil med ældre møbler osv. jo ufuldkomment uden "Fiskeren" der overvåger havet og stuen.
Den 08. Jun. 2007 - 21:00:10 skrev Palle Puch

Når man analyserer denne hjemmeside føler med det samme samlerens meget store entusiasme for kunsten i "Fiskermotivet",så er det vanskeligt ikke også at blive grebet af den samme følelse for "Fiskeren". Reproduktioner af "Fiskeren" er ophængt i mange almindelige hjem - det er der selvfølgelig en årsag til. Hvis kunsten er ærlig, dyb og ædel så kan man ikke stå imod.
Den 07. Jun. 2007 - 14:28:46 skrev Jokum Rohde

Ja du har fuldstændigt ret, Torben. Det er en ekstremt fin samling. Det er også rart at se en samler der kan udtrykke hvad han synes om Fiskerne!!!! "udtryksfulde","utroligt smukt","stort og flot","yderst smukke","veludførte","det er smukt lavet", "broderiets mester","gennemført ned til mindste detalje","stor ekspertise", "fantastiske bronze-platte".
Den 06. Jun. 2007 - 23:45:10 skrev Torben Holst

Spændende samling
Den 03. Jun. 2007 - 13:04:59 skrev Søren's onkel

Hej Axel tror du ikke at dine fiskere fisker i rørt vande, det med tang i piben måske.
Den 30. May. 2007 - 23:24:34 skrev Anker Gødne

Jeg kunne heller ikke få det til at passe. Der går så mange lystfiskerhistorier om Fiskeren. Disse bunder nok i misundelse over alt hvad Fiskeren stod for.
Den 30. May. 2007 - 22:37:12 skrev Palle Storm

Nej stop nu. Det var kun de små kystfiskere, der anvendte agn. Denne stolte fisker vi ser på disse prægtige malerier er en storfisker, der aldrig kunne drømme om at anvende madding og defor ej heller havde brug for at gemme det forskellige steder på kroppen. Nej, lad os nu holde os på sporet og vise fiskeren den respekt, han vitterlig bør tilkomme.
Den 30. May. 2007 - 22:22:47 skrev Anker Gødne

Det er en fornøjelse at følge eksperter i dette forum, der ved hvad de taler om. Jeg ved tydeligvis ikke så meget som jer, men håber at nogen kan komme med et svar på et rygte, jeg har hørt. Jeg har hørt at Fiskerens sydvest har anden funktion end at beskytte den måske lidt tyndhårede top mod vind og vejr.Kan det passe at Fiskeren var kendt for at gemme madding deroppe?