Gæstebog

Side: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29]

Den 17. Apr. 2009 - 18:59:44 skrev Fiskersamleren

Hej norske dame!

Du må altid gerne skrive til mig ved at benytte funktionen "Donér en fisker", hvis du falder over noget du tror kunne interessere mig. Det glæder mig, at du har fundet en masse gode ting på loppemarkeder. Det er bare om at kigge godt efter. Så falder man over de gode ting.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 16. Apr. 2009 - 02:20:06 skrev Norsk dame

Tusen takk for svar.
Jeg kan jo se etter fiskere for deg også, om du vil. Jeg synes alltid det er morsomt å se etter pene malerier, og en fisker hadde vært artig å ta med seg hjem. Vi har funnet mange flotte og billige ting å henge på veggen på loppemarkeder rundt om, men ikke ramlet borti en fisker enda. Men hvem vet?
Den 14. Apr. 2009 - 23:43:20 skrev Fiskersamleren

Hej norske dame!

Tak for din henvendelse. Det er vældig bra, at du vil begynde at kigge efter fiskere, når amerikanske familier holder "garage sale". Jeg er flere gange stødt på amerikanere på Internettet, der har en Fisker eller to. Det kan jo tænkes, at der er mange skandinavere, der har taget lidt hjemlig kultur med sig til udlevelsen af den amerikanske drøm.

Svaret på dit spørgsmål: Det er meget forskelligt hvad fiskere koster. Farvetryk af den originale fisker er lavet i mange eksemplarer og koster ikke så meget. Men er der tale om et flot maleri af en mere eller mindre kendt kunstner, er prisen naturligvis højere. Det afhænger også af, om sælger ved hvad han/hun har med at gøre.

Held og lykke med din Fiskerjagt!

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 11. Apr. 2009 - 03:12:36 skrev Norsk dame

Hvor mye koster en sånn fisker som regel?
Jeg skal begynne å se etter dem på "garage sale".
;o)
Bor i USA. Har forresten et lignende maleri hengende på veggen min; en koselig gammel gubbe med pipe, men han er nok mere en gammel bestefar som sitter innendørs, enn en fisker...hehe
Den 28. Mar. 2009 - 17:39:48 skrev Fiskersamleren

Hej Jesper!

Jeg skal nok huske dig. Tak for din interesse og indlæg her i gæstebogen. Der er desværre andre, der har taget støvsugeren. Der er nemlig mange andre, der også fisker efter Fiskere.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 28. Mar. 2009 - 17:23:34 skrev Jesper

Hej igen
Jeg ville bare lige sige tak for dit svar.
Jeg håber ikke at du støvsuger hele markedet ;-)
Fortsat go' weekend
Jesper
ps hvis du en dag for lyst til at sælge en fisker. må du meget gerne skrive til mig på jespertarnoe@hotmail.com
Den 28. Mar. 2009 - 10:54:40 skrev Fiskersamleren

Hej Jesper!

Jeg har desværre ingen Fiskere til salg. Jeg forstår jo mere end nogen anden din lyst til at erhverve dig en Fisker. Det er unik kunst, der ser godt ud på væggen i enhver stue.

Jeg kan kun opfordre dig til at kigge efter dem på diverse markeder og kunstauktioner. Der er rift om dem. Men af og til kan man være heldig.

Broderierne er sjove, som du nævner. Men jeg synes også, at de er utrolig flotte. Man skal virkelig være en mester i stramaj, hvis man skal lykkes med en flot broderet Fisker.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren
Den 27. Mar. 2009 - 15:50:08 skrev Jesper


Hej Fiskersamler
Jeg er interesseret i at købe en "Fisker"
Har du nogen til salg eller ved du hvor jeg kan finde et. Jeg synes også at broderierne er sjove. Ved du hvor jeg kan finde dem ?
Go' weekend

Mvh Jesper

Den 10. Feb. 2009 - 16:30:26 skrev Fiskersamleren

Hej Tom!

Jeg kan ikke umiddelbart give et bud på, hvornår den første Fisker er malet. Men da originalen er malet af Harry Haerendel (1896-1991), kan man da gætte sig til, hvornår den tidligst kan være malet. Fiskeren var især populær på de danske vægge i 50´erne og 60´erne. Jeg har et årstal på et maleri som kan ses i min samling. Det er malet i 1958 af den store HS Bysted (ses under "mine fiskere"). Men den første er måske malet årtier før. Dog gætter jeg på, at det originale først har måtte opnå klassiker og kultstatus inden kunstnere begyndte at genskabe det med egen streg.

Mvh

Fiskersamleren
Den 09. Feb. 2009 - 07:53:08 skrev tom

hej fiskersamler.

Har du nogen ide om hvor langt vi skal tilbage i tiden for at finde de første malerier af fiskeren?
Den 27. Jan. 2009 - 14:55:54 skrev Henning Hjelm

Hej samler!

Det er altså et sjovt fiskerspil du har fået lavet på siden. Jeg bliver lidt gnaven og slår i bordet når jeg ikke kan samle fiskeren. Men det er sjovt, pg jeg bliver glad når det lykkes.

Mvh

Henning
Den 25. Jan. 2009 - 20:14:07 skrev Fiskersamleren

Hej Linda Gil!

Først og fremmest tusind tak for din ros. Det varmer virkelig. Det er herligt at vide, når en bruger har haft en god stund på hjemmesiden.
Tak for kigget på din hjemmeside www.lindagil.dk. Jeg skal ellers love for, du er født med noget af et kunstnergen. Det er utrolig flotte og kreativt udførte kunstværker. Morsomme og professionelle.

Jeg får næsten tårer i øjnene, når du skriver om en karikatur af Fiskeren. Som du selv nævner, er det i hvert fald ikke noget jeg har. Men neeej, hvor kunne det være et hit at have i samlingen.
Så skulle du nogensinde få tid og lyst til at bidrage med sådan en, må du endelig skrive til mig.

Endnu engang, tak for ros.

Med venlig hilsen

Fiskersamleren