Til forsiden

00:00:00

Samleren

Historie

Kunstneren bag

Fiskerens identitet

Mine fiskere

Nyeste fiskere

Artikler

Fiskere på Kronborg Slot

Chat

Gæstebog

Fiskerspil

Donér en fisker

Hyldestlisten***********
**NYHEDER**
***********
Så er der igen nyt hos Fiskersamleren!!
-----------
3 fiskere tilføjet samlingen

Maleri fra 1959, signeret A.M.C. Med smukt malet fisk på fiskerens jakkekrave

Flot broderiskabelon

En velsnittet fisker i træ
Hits i alt
283


Admin
Siden er
opdateret
d. 6/8-12
Jeg ønsker hele tiden at udvide min samling af fiskere. Derfor vil jeg blive meget glad, hvis du ligger inde med en fisker, som du gerne vil donere, eller hvis du kender nogen som gør. Derfor kan du sende en mail til mig ved at trykke på "tryk her for at udfylde en mail".

Du må også gerne sende mig en mail, hvis du har oplysninger om de fiskere, jeg har liggende her på hjemmesiden, eller hvis du har en ide om, hvor jeg kan finde nye fiskere.

Hvis du også er fascineret af fiskeren og bare vil snakke lidt sammen om kunstgenstandene og kunstnerne bag dem, skal du også være hjertelig velkommen til at sende mig en mail. Jeg bliver aldrig træt af en god fiskersamtale over E-mail.

Har du lyst til diskutere fiskeren med andre brugere eller har du kommentarer til hjemmesiden, anbefaler jeg, at du kigger forbi "Gæstebogen" eller "Chatten".
Tryk her for at udfylde en mail

Det er en stor glæde at få doneret en fisker til samlingen. Derfor vil jeg gerne hylde folk, der donerer en fisker ved at opføre dem på "Hyldestlisten" (naturligvis kun hvis donoren selv ønsker det). På denne liste vil komme oplysninger om donoren og en lille historie om kunstgenstanden der er tale om. Se listen ved at klikke på "Hyldestlisten" herunder.

Hyldestlisten