Billedet er blevet doneret af en bruger af hjemmesiden (se "Hyldestlisten"), der har fundet det i den lokale antikforretning.

Det meget smukke billede er malet af "E. Landberg". Vi har at gøre med en kunstner, der virkelig forstår sig på at blande farver. De meget ens og dæmpede farver bevirker, at man kan nyde fiskeren uden at blive forstyrret af de omgivelser han befinder sig i. Landberg har endda tænkt så langt til også at vælge en ramme, der falder naturligt ind farvemæssigt, så heller ikke dette distraherer billedet. Resultatet er at man fokuserer på fiskerens ansigt, der udtrykker en glæde efter en vellykket fangst eller måske, at det er lykkedes at ride en storm af. Efter jeg fik doneret maleriet har jeg forsket i kunstneren bag det, og det viser sig der er tale om "Einar Landberg". Einar Landberg er kendt for mange landskabsmotiver og især malerier af landsbyidyl. Malerier af Einar Landberg er ofte at finde i diverse auktionshuse, så ønsker man at erhverve sig en Landberg er en søgning på Internettet et godt sted at starte.

Jeg vil gerne vide mere om maleriet og kunstneren bag, så hvis du har oplysninger, må du meget gerne sende en mail til mig ved at benytte funktionen "donér en fisker".